maanantai 21. elokuuta 2017

Matkalla maailman ympäri – teemana lähetys tänään

Nyt sinulla on mahdollisuus päivittää tietojasi Suomen ev. lut. kirkon lähetysjärjestöjen työstä eri puolilla maailmaa syksyn lähetysilloissa, jotka pidetään kunkin kuukauden ensimmäisenä maanantaina Lohjan seurakuntakeskuksessa, Sibeliuksenkatu 2.

Syksyn avaus on maanantaina 4.9.2017 klo 18. Aloitamme lyhyellä videolla Suomen Pipliaseuran raamatunkäännöstyöstä Namibiassa. Illan vieras on Kirkon lähetystyön keskuksen johtaja, TT Risto Jukko. Hänen kanssaan pohdimme, mitä tarkoittaa yhteinen todistus eli kirkon lähetysstrategia tänä päivänä. Todistus lähtee liikkeelle paikallisseurakunnista ja tavoittaa lopulta globaalissa maailmassamme niitä yksilöitä, jotka eivät ole vielä, tai eivät enää kuulu kristikuntaan. Mukana ovat myös kirkkoherra Juhani Korte, vs. lähetyssihteeri Marika Viljamaa ja TK Alli Brummer.

Syksyn toinen lähetysilta on ma 2.10.2017, jolloin teemana on Suomen Lähetysseuran työ. Vieraana Seurakuntatalolla on SLS:n palvelupäällikkö Matti Huotari. Etävieraina ovat tuona iltana Skype-yhteyden avulla Katariina Kiiluseen ja Tero Massaan Thaimaasta. Kolmas lähetysilta on ma 6.11.2017. Otamme silloin Skype-yhteyden lähettiimme Markus Aitamäkeen kaukana Siperiassa. Saamme myös kuulla laajemmin Suomen ev.lut. Kansanlähetyksen työstä. Vierailijana on SEKL:n apulaislähetysjohtaja, pastori Teijo Peltola. Kommenttipuheenvuoron käyttää, pastori Leena Lehtinen.

Lähetyksen hyväksi tarjottava kahvitarjoilu alkaa kunakin iltana klo 17.30. Tervetuloa!

Järjestäjänä toimii Lohjan ev.lut. seurakunta/Lähetystyöryhmä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti