tiistai 24. maaliskuuta 2020

Esirukouspyyntö Maikki Ochiengiltä Keniasta

Kirjoittelen nyt tätä viestiä Kisumussa kotitoimistossani seurakuntiin, jotka jolloin tavalla ovat työmme tukijoita. Koronavirus on saavuttanut myös Kenian ja monenlaiset rajoitukset ovat täälläkin osa arkeamme. Kenian hallitus päätti sulkea maan rajat keskiviikon ja torstain välisenä yönä. Viimeiset lennot lähtevät tuolloin maasta pois. Suomen luterilainen evankeliumiyhdistys on tehnyt päätöksen vetää lähettinsä pois Keniasta koti-Suomeen. He ovat pohtineet asiaa terveydenhuollon kannalta mutta myös turvallisuuden kannalta. Monelta ihmiseltä on mennyt työpaikka ja tuloja ei ole. Tähän saattaa sitten liittyä monenlaista turvallisuuteen liittyvää asiaa.

Lähden matkaan keskiviikkona klo 17 tästä kotipihasta (klo 16 Suomen aikaa) ja matka jatkuu siitä sitten Nairobin ja Dohan kautta Helsinkiin. Helsingistä siirrymme Kenian lähettien kanssa Karkun evankeliselle opistolle, jossa vietämme karanteeniaikaa. Tuona aikana emme liiku pois opiston alueelta ja meitä ei myöskään voi tulla tapaamaan.

Pyydän, että muistatte rukouksin meidän matkaamme täältä kohti Suomea. Kanssani matkustaa lähettiperhe pienien lasten kanssa sekä lähettiäiti teini-ikäisen lapsensa kanssa. Matkassamme on vielä monta mutkaa ja rukouksemme on, että pääsemme turvallisesti ja terveinä perille Karkkuun. Saamme kaikki jäädä hyvän Jumalan turviin. Siunausta sinulle jokaiseen päivään.

Terveisin,

Maikki Ochieng

1 kommentti: