tiistai 3. tammikuuta 2017

Hyvää Uutta Vuotta 2017!

Kiitoksia kuluneesta vuodesta 2016, joka oli jälleen kerran taas aika erilainen vuosi muiden joukossa. Puoli vuotta Suomessa oli hyvää voimia antavaa aikaa. Onneksi täällä Novosibirskissä oli meillä oma koti odottamassa. Se helpotti kovasti paluuta tänne. Syksyn haasteena oli saada pojat kerhoon ja eskariin ja sitä kautta paremmin sopeutumaan tänne. Ja nyt voimme todeta,  se onnistui!


Kuvia Annin koulun ja Eliaksen ja Luukaksen kerhojen uuden vuoden juhlista.

Meillä joulun aika ja vuoden vaihde on nyt mennyt lasten sairastellessa. Onneksi kuitenkin jokainen lapsi kerkesi osallistua oman koulun/päiväkodin Uuden vuoden juhlaan ja sai päättää tämän vuoden. Kiitollisena voimmekin todeta, että nyt jokaisella lapsella on oma paikkansa. On kavereita ja saa kokea kuuluvansa ryhmään. Se on iso kiitoksen aihe!

Toki syksy on ollut jokaiselle myös kuluttava, joten nyt onkin aika levätä koko perheenä. Suunnitteilla meillä on tehdä pieni lomareissu Altain-vuoristoon noin 500km päähän, mikäli nyt olemme kaikki terveinä. Vielä on Luukas kuumeessa. Rukoilkaa parantumista, jotta loma-matka voisi toteutua.

Oheiset kuvat välittävät jotain tietoa työstä, jota joulukuun aikana olemme tehneet. Yläpuolella kuvia pyhäkoulu- ja lapsityöstä.                                                                                                                                                                                                               Pienet potilaat sairaalassa saivat lahjansa - Kiitos kaikille lahjoittajille.   

       

Kotonamme pidettiin jolupiparien leivontatalkoot.


Naisten kasvu-ja palveluryhmämme aloitti toimintansa. Tässä kuva ensim-mäisestä kokoontumisesta. Palveluryhmämme toteutti lapsille joulukalenterin, josta löytyi erilaisia itsetehtyjä joulukuusen koristeita. Niiitä ripustelimme joka adventti ylimmässä kuvassa näkyvään pikku kuuseen ja Jouluna sitten isoon joulukuuseen.
Kuvia joulunvietostamme. Markus lukemassa jouluevankeliumia ennen joulu-ateriaamme.

TUE TYÖTÄMME
Jotta työ olisi mahdollista tarvitsemme myös taloudellista tukea. Jos koet meidän tukemisemme omaksesi, käytä seuraavia maksutietoja:

Uudenmaan Ev.lut. Kansanlähetys:
FI4880001501482203
VIITE: 20064














Ei kommentteja:

Lähetä kommentti